| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
lady in black
|
Tarih: 03 06 2006 , 2006 8:02 Mesaj konusu: |
|
|
| elimde canon a1 var ancak uzun zamandir hiç kullanilmamis. tamir edilmesi gerekiyor. bana erkayalari önermislerdi tamir için. sizler ne dersiniz arkadaslar? bir de ben fotograf çekmeye yeni baslayacagim yani henüz hiç bir bilgim yok özellikle benim makinemlede ilgili olabilicek yararli link ya da bilgiler verebilirseniz çok mutlu olurum. siteyide inceledim genel olarak makineler hakkinda ve diger parçalar hakkinda bilgiler verilmis ancak ben canon a1 üzerine bisiler ariyorum ve mümkünse türkçe olursa siteler çok sevinirim. |
|
| Başa dön |
|
 |
afrikalitacir
|
Tarih: 20 06 2006 , 2006 6:40 Mesaj konusu: |
|
|
| Merhaba lady in black, fotografa ilk basladigimda ilk baslarda ayni problemleri ben de yasamistim ama burada makineni cok anlatmaktansa genel anlamda fotografciliga baslaman konusunda sana bir ipucu verebilirim... Fotograf sonucta temelleri olan, belirli olmaz olmazlari olan bir kavramdir. O yuzden kitap okumakla baslamak gerekir, daha sonra tavsiyem, cok fotograf izlemelisin, bu belki gelisimden cok, ne tur fotograflar cekmek istedigini, hayalineki fotogtafini ve ne amacla ne kadar ciddi olarak bu isi yapacagini anlatabilir.. Canon A1 cok iyi bir fotograf makinesidir ve temel olarak yeni baslayan birisi hatta profesyoneller icin dahi yeterli bir fotograf makinesidir. Canon A1 cok karmasik gorulebilir fakat temel fotograf kousunda bilgilendikce aslinda makinenin uzerindeki herseyin ne anlama geldigini gormek hem korkulari yenmeye hem de makinenin degil fotografi ceken kisinin tum isleri yaptigini anlamaya yetecektir.. Simdiden kolay gelsin diyorum, Canon A1 ile ilgili dokumanim yok ama eger istersen fotografcilik ile ilgili ingilizce ve/veya turkce dokumanlari e-mail yolu ile gonderebilirim.. <a>micropesoft@gmail.com</A> tabii ki cok temel bilgiler, kitap konusunu da dusunun derim |
|
| Başa dön |
|
 |
PoLaR^^
|
Tarih: 04 03 2007 , 2007 7:55 Mesaj konusu: |
|
|
| canon A1\'le yapamayacagin hiçbir sey yok suan kullanilan dijital makinalarin çok çok üzerinde bir makina kullanimida zordeyil.Yeni baslayanlar için bire bir fakat o mekinayi tamir için herkese emanet etme cünkü onu yapan insanlar nadir ve iyi arastirma yapmaniz gerekir, tamir için ustayi bulabilmeniz için.Sizin yapmaniz gerek ilk önce fotografmakinasini elinize almadan önce diyafram ve estanteneyi iyi ögrenmeniz gerekir eger ileride iyi bir fotografci olmak istiyorsaniz bunlari çok iyi kullanmaniz gerekir(bunlari sölüyorum ama ben iyi bir fotografci deyilim) Bunlari iyi kullandiginiz zaman bu isin zevkine ozaman varacaksiniz.kullanim kilavuzu gönderecem var.Sana iyi cekimler. |
|
| Başa dön |
|
 |
Zirveci38
|
Tarih: 28 07 2007 , 2007 9:21 Mesaj konusu: |
|
|
| Sitedeki arkadaslarin büyük çogunlugu Canon A-1 modelinin üstünlügünün ve performansinin gerçekten farkindalar.canon\'un ürettigi makinelerin içinde apayri bir yeri olan A-1, her haliyle bir STAR ! Her ne kadar digital degilse de, Canon firmasinin bu düzeyde bir makine daha üretecegini sanmiyorum. Yillarca en çok satan ürün olan Canon A-1\'i alan arkadaslara basarili çalismalar dilerim.Kesinlikle turnayi gözünden vurduklarini bilsinler. |
|
| Başa dön |
|
 |
cruvasury
|
Tarih: 07 01 2008 , 2008 7:47 Mesaj konusu: |
|
|
Amcam sıkı bir fotoğrafçı olduğu için onun elinde sık sık gördüğüm bir fotoğraf makinesi.Türkiye'de olduğu zamanlar elinden düşürmediği tek makinası idi(diğer makinaları ikinci sırada kalırdı çoğu zaman).Ama açıkçası bu kadar değerli olduğunu bilmiyordum.Genel olarak diğer fotoğraf makinalarından daha ağır geliyor bana.Ben bugüne kadar sony dijital kamera ile çekim yaptım.Hayyam'da 250 ytl ye canon A1 buldum tüm ekipmanı ile birlikte.Fiziksel olarak herhangi bir problem yok.Sizce ikinci el güvenli midir?Ve bu çeyrek asrı aşmış alet benim gibi bir acemi tarafından kullanılabilir mi?:)))Herşeyden önemlisi ilerleyen yıllarda üzerine yapacağım ilavelerle uzunca bir süre bu aleti kullanabilir miyim?
Şimdiden teşekkürler... |
|
| Başa dön |
|
 |
|